Fabijoniškių šeimos klinika,
Fabijoniškių g. 99, Vilnius.
Klausk drąsiai
Vaiva
  | 2015-09-14
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Sveiki, ar galimi kraujo pasirodymai naudojant kontraceptini žiedą tų trijų savaičių bėgyje, kai žiedas viduje? Ačiū

Taip, galimi.

Vaiva
  | 2015-09-14
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Labas vakaras, naudoju nuvaring 8 metus. Dabar ji išsitraukti turiu tik sekmadienį (09. 20) o šiandien (09.14) tuštinantis iš makšties pasirodė ryškiai raudono kraujo. Kas tai galėtų būti?? Prašau atsakykit, labai išsigandau..

Anksčiau matyt prasidėjo mėnesinės.

Virga
  | 2015-09-14
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Ar Sinupret vartojimas nepakeis hcg kiekio šlapime ir nėštumo testo atsakymui įtakos neturės? Ačiū

Neturi.

Virga
  | 2015-09-14
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Sveiki, ar nedidelis peršalimas (sloga, gerklės perštejimas) neturi įtakos teisingam nėštumo testo atsakymui? Ačiū

Neturi.

Gintarė
  | 2015-09-14
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Laba diena, Šiuo metu yra 3 ciklo diena (sergu mėnesinėmis). Šiandien noriu išgerti Mycomax kapsulę. Ar šiame cikle galėsiu planuoti nėštumą? Ar vaistai nepakenktų? Ačiū.

Planuokite kitą mėnesį.

G
  | 2015-09-14
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Laba diena, Esu susidomėjusi Jūsų pateiktu darbo skelbimu. Neseniai baigiau Socialinių mokslų kolegiją, Kūrybos ir pramogų industrijų studijų programą. Įgijau kūrybinių industrijų profesinio bakalauro kvalifikacinį laipsnį. Mano CV rasite prisegtuke. Nuoširdžiai lauksiu iš Jūsų žinių! Pagarbiai, Guoda Davainytė

Ačiū.Šiuo metu darbuotojų nereikia.

Darius
  | 2015-09-14
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Laba diena sergu cukriniu debetu ir yra man erekcijos sutrikimu kaip sita butu gali gydyt ir isvis ar eina gydyti?

Tai Jūsų ligos komplikacija.

Vaiva
  | 2015-09-14
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Laba diena, ar gali būti taip, kad ilgus metus naudojant NuvaRing organizmas priprastų prie jo ir dėl to sumažėtų kontraceptinis patikimumas? Ačiū, man tai svarbu, nes nenoriu nėštumo.

Taip negali būti.

Birute
  | 2015-09-14
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Sveiki pas mano vyra ant intymio organo po odele atsirado karpa kuo galetumem pasalinti

Lazeriu, elektrokoaguliatoriumi.

k
  | 2015-09-14
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Sveiki,man dabar 19 savaitę prasidėjo,buvau ehoskope ketvirtadienį 18 4 sav, gydytoją pasakė šlapimas viskas gerai mano ir pirmą kartą darė ehoskopa ir pasake, kad pas vaiką isipletusios inlstu geldeles,kas tai ar baisu ar labai blogai vakui? Nes jo nieko nepaiskino pasakė gali būti nuo, to kad sėdi susilenkes arba jau taip yra,nedavė jokių tyrimų vaisti. Kita vizitą paskyrė tik spalio 26 dieną. Ką man galvoti?? Jei jos isipletusios kaip mano vaikas gims normalus ar kas čia? Ar galima išgydyti? Labai laukiu atsakymo,aciu.

Kreipkitės genetikų konsultacijai.

Kristina
  | 2015-09-14
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Laba diena,pradėjau gerti pirma karta kontraceptines tabletes `Jeanine`nuo pirmos mėnesinių dienos.pasibaigus mėnesinėm ir toliau visas dienas teplioja.ar taip turi būti ar netinka kontraceptinės tabletės?

Taip gali būti tris mėnesius.

Janina
  | 2015-09-14
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Sveiki. 2 metus gėriau kontraceptines piliules `Daylette`. Pasikeitė mano ginekologė ir išrašė `Orindille` 0,02mg ,nes sakė kad `Daylette` per stiprios. Geriu jas jau trečią mėnesį bet pradėjo didėti svoris, priaugau 2-3kg. Norėjau pasiteirauti ar galėjo taip atsitikti nuo pakeistų kontraceptikų? Jei taip tai gal galite rekomenduoti kokias kontraceptines tabletes vartoti toliau. Man 35 metai esu gimdžiusi du kartus pati. Šiuo metu gyvenu ne Lietuvoje tad pas savo ginekologę apsilankysiu tik po naujų metų. Dėkoju už atsakymą.

Toliau vartokite Daylette.

Ausra
  | 2015-09-14
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Zinau,kad baigus vartoti antibiotikus 7dienas reikalinga papildoma apsauga vartojant KT. Sakykite prasau o jei i tas 7 dienas patenka ir neveikliuju tableciu vartojimo periodas,ar tuomet reikia saugotis ilgiau nei 7 dienas?

Ne, 7 dienas.

Danguole
  | 2015-09-14
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Sveiki,kiek laiko reikia papildomos apsaugos baigus vartoti vaistus,slopinancius KT (konkreciai priesuzdegiminiai vaistai Arcoxia)?

7 dienas.

Akvile
  | 2015-09-13
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Laba diena, su vaikinu tai darome be prezervatyvo, tačiau prieš baigiant jis visuomet jį užsideda ir niekada nėra baigęs manyje. Kol kas visada pms man prasidėdavo. Tačiau daug kur rašoma, kad pastoti galima ir nuo priešspermio. Norėčiau sužinoti tikslų atsakymą, o ne pasiskaičius `viską žinančių` komentarų. Šiek tiek neramu, todel labai laukiu jusu atsakymo.

Taip, galima pastoti.

Lina
  | 2015-09-13
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Sveiki, geriu kontraceptines tabletes Rigevidon jau puse metu, kada reiketu daryt pertrauka? Kiek laiko?

Jei gerai jaučiatės, pertraukos daryti nereikia.

Agne
  | 2015-09-13
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Sveiki. Jau 11 dienu vartoju Diane 35 kontraceptines tabletes (pirma karta), pradejus gerti tabletes pirmaja menesiniu diena iki siol negausiai neplioja. Ar taip gali buti? Aciu uz atsakyma.

Taip, tepimas gali būti iki 3 jų mėnesių.

Juste
  | 2015-09-12
SKAITYTI ATSAKYMĄ

sveiki, vartoju KT Daylette, atsitiko taip, kad naują tablečių plokštelę pradėjau vartoti ne pagal rodykles...vietoje pirmos tabletes pradėjau gerti nuo 7, tuomet išgėriau 6, ir tik tada pastebejau, kad geriu ne pagal rodykles...Ką dabar daryti? kadangi nenorėjau nutraukti tablečių vartojimo, pradėjau gerti vėl nuo pirmosios tabletes.

Nieko tokio, 24 tabletės yra visos vienodos.

Elžbieta
  | 2015-09-12
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Ką daryti, jeigu vartojant Belara kontraceptines tabletes trečią mėnesį, mėnesinės prasidėjo anksčiau? Prieš tai viskas buvo gerai, šis mėnuo buvo labai įtemptas, ar tai galėjo būti pasikeitimo priežastis ir kaip dabar rekomenduotumėte gerti kontraceptines tabletes?

Nutraukite, darykite 7 dienų pertrauką, 8 dieną pradėkite naują pakuotę.

Justas
  | 2015-09-12
SKAITYTI ATSAKYMĄ

laba diena, man yra 21 m. Prieš lytinio akto baigimą ištraukus varpą iš makšties sėkla tik išteka, jokio spaudimo nebūna, net poros centimetrų neiššauna. Ji paprasčiausiai lengvai išsilieja. Taip pat vyksta ir masturbacijos metu. Ar reiktų sunerimti?

Turbūt viskas normalu.