Fabijoniškių šeimos klinika,
Fabijoniškių g. 99, Vilnius.
Klausk drąsiai
margozata
  | 2012-09-28
SKAITYTI ATSAKYMĄ

sveiki,norejau paklausti ar galimas dalykas kad esu pastojusi si men 17d prasidejo mano ciklas ir baigesi 21d ta diena turejau nesaugiu lytiniu santykiu,po tos dienos labai pucia pilva skauda desnes puses kiauside,ovuliacija turejo prasideti 25diena save apziurejusi pajutau kad gimdos kaklelis suminkstejas ir prasiveres,ar galiu lauktis??

Visuomet viskas įmanoma.

Lina
  | 2012-09-28
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Laba diena, praejo jau 2menesiai ir 2 savaites po to kai pasimylejau su vaikinu, is pradziu buvo menesines tik gal siek tiek trumpesnes du kartus, o dabar jos jau veluoja 3 savaites.Kartais pykina,labai pucia pilva krutu speneliai tamsesni ir pilvas toks kaip ispustas toks keistas jausmas ar galiu buti nescia?

Atlikite nėštumo testą.

margozata
  | 2012-09-28
SKAITYTI ATSAKYMĄ

sveiki,norejau paklausti ar galimas dalykas kad esu pastojusi si men 17d prasidejo mano ciklas ir baigesi 21d ta diena turejau nesaugiu lytiniu santykiu,po tos dienos labai pucia pilva skauda desnes puses kiauside,ovuliacija turejo prasideti 25diena save apziurejusi pajutau kad gimdos kaklelis suminkstejas ir prasiveres,ar galiu lauktis??

Jei buvo nasaugūs lytiniai santykiai, taip.

monika
  | 2012-09-28
SKAITYTI ATSAKYMĄ

sveiki, noreciau paklausti, o vartojant kontraceptikus notmalu kad skauda pilvo apacia ir yra rudos isskyros?ir dar vienas klausimas , man gydytojai sustate mastopatija ar normalu kad man skauda krutis ir is vienis bega skaidrios isskyros? buciau labai dekinga

Pradėjus vartoti KT 2-3 mėnesius bus nereguliarus kraujavimas.dėl išskyrų iš krūtų reikia atlikti prolaktino tyrimą.

Ramunė
  | 2012-09-28
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Šiuo metu laukiuosi, nėštumas jau 40 savaitė ir man nuo nuolatinio stangrinimosi tuštinimosi metu išsivystė hemarojus, t.y į išorę išvirtę hemarojiniai mazgai, kuriuos šiuo metu labai skauda. Pradėjau naudoti Lidoposterin tepaliuką, tačiau bijau, kad jo naudojimas nepakenktų vaikeliui. Prašau Jūsų suteikti informacijos ar aš galiu nėštumo metu naudoti šį tepaliuką, ar geriau jo nenaudoti ir nusipirkti, gal kokias žvakutes, ar kokį kitą tepalą. Kiek teko domėtis, visi jie vienodo poveikio, tik šis Lidoposterin tepalas būtent skirtas hemarojiniams mazgams sumažinti ir gydyti, kiti yra kitokio poveikio. Man ten tik susidarė mazgai, kuriuos šiuo metu labai skauda. Jie nei kraujuoja, nei niežti. Suprantu, kad reikėtų pasirodyti specialistui, tačiau šiuo metu bent jau žinočiau informaciją ar šis tepalas kurį aš naudoju niekam nepakenks. Prašau patarkite ką Jūs pasiūlytumėte man esant šioje itin nemalonioje padėtyje. Dėkoju už atsakymą ir laukiu išsamios informacijos, ką jūs rekomenduosite naudoti nėštumo metu ištikus tokiai bėdai.

galite vartoti šį medikamentą.

Milda
  | 2012-09-28
SKAITYTI ATSAKYMĄ

sveiki isgeriau po nesaugaus lytinio akto 2 tabketes tai buvo pries menesi laiko,ir menesines prasidejo 2 savaitem anksciau susirgau ir po 2 savaiciu vel teplioja ..ar reiketu kreiptis pas gydytoja ar susitvarkys savaime?

Skubios kontracepcijos tabletės gali sutrikdyti mėnesinių ciklą.

Laura
  | 2012-09-28
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Laba diena,pas mane veluoja menesines jau savaite neštumo testas rodo antra labai neriški juostele ar tai gali buti neštumas?

Taip.

Brigita
  | 2012-09-27
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Ar gali būt, kad laukiuosi, jeigu buvo taip: aktas buvo trečią ciklo dieną, bet be apsaugos. Sulaukiau trijų mėnesinių iš eilės su stipriais pilvo maudimais kaip visuomet, 5 nėštumo testai buvo neigiami, kurie buvo daryti kas 2 savaites. Nepykino, bet visad yra pilvo pūtimo jausmas ir noras atsirūgt, dabar tai truputi atslūgo viskas, tačiau, kartais nežymiai padieglioja kairės pusės apačią, ties kiaušide, ir paskausta nugaros apačia. O taip lyg ir jaučiuosi gerai - maistui šleikštulio neturiu, apetitas nepadidėjęs, krutinė nei kiek nepadidėjo, nė karto nepykino. Ar gali būti taip, kad apsigausiu? Nes girdėjau, kad kartais kaikurių moterų organizmai negamina tokios medžiagos, kuri įtakotų nėštumo testo antrai juostelei. Pas gydytoją nueit neišeina, nes kaip ir neturiu savo gydytojos, nes perėjau neseniai į kitą kliniką.

Sergate mėnesinėmis, taigi neesate nėsčia.

Lara
  | 2012-09-27
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Sveiki,kodel as negaliu pastoti jau apie puse metu?Mes nesisaugom.

jei nepastosite per metus laiko, kreipkitės tyrimams.

roberta
  | 2012-09-27
SKAITYTI ATSAKYMĄ

laba diena vartoju lindynette 20 kontraceptikus jau 3 menuo pries menesines kaip pradejo skaudeti krutis taip ir po menesiniu skauda jau savaite as esu uzsieni todel patarkite ar jas galima vartoti toliau ar pabaigti nauja lapeli kur pradejau ir nebevartoti?

jei nutrauksite dabar, prasidės mėnesinės.

N...
  | 2012-09-27
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Laba diena. Gal galėtumėte pakomentuoti gautus HCG tyrimo rezultatus <0,500. Ar šie skaičiai rodo nėštumą? Ačiū.

nėštumo nėra.

RIMA
  | 2012-09-27
SKAITYTI ATSAKYMĄ

SVEIKI LAUKIUOSI JAU 34 SAVAITES SENDIENA PASAKE KAD PAS MANE YRA PER MAZAI VAISIAUS VANDENU AR TAI LABAI BLOGAI? IR AR KENKIA VAIKUCIUI?

reikėtų kartoti echoskopinį tyrimą po savaitės.

Lina
  | 2012-09-27
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Sveiki, Noretusi suzinoti dar vieno specialisto nuomone: 2010-11-22 man buvo atlikta miomos salinimo operacija. Atlikta - laparotomia. Operacijos metu pasalintas 8x7 cm subserozinis miomos mazgas buves ant priekines gimdos sieneles, placiu pagrindu bei uzpakalineje gimdos sieneleje esantis 1,5x1,5 cm intramuralinis miomos mazgelis. Gimda susiuta dvieju aukstu siulemis, gimdos ertme neatverta. Siuo metu laukiuosi. Arteja gimdymas. Vienas gydytojas sako, kad galiu naturaliai gimdyti, kitas, kad negaliu - reikes daryti cezario pjuvi. O kokia Jusu nuomone? Aciu uz atsakyma

Manau, gydytojai dėl nėštumo užbaigimo taktikos nuspręs gimdymo eigoje.

Diana
  | 2012-09-27
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Sveiki, noriu paklausti, ar tai nera nieko blogo, kad man skauda nugara, sonus, pucia pilva. Pries kelias dienas dare echoskopija ir sake, kad embrionas normaliai prisitvirtines gimdoje.

Gali būti gręsiančio nėštumo nutrūkmo požymis. reikia kreiptis į gydytoją.

Monika
  | 2012-09-27
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Nestumo testas parode teigiama atsakyma, gal klysta, esu visiskai pries abortus

paprastai nėštumo testo rezultatai būna tikslūs.

Monika
  | 2012-09-27
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Sveiki, turiu du vaikucius abu gime po cezario pjuvio operacijos skirtumas 2.5metai tarp vaikuciu. Mazajam 6 menesiai, krutimi nemaitinu, menesines veluoja jau 3 savaites, nors saugojomes, jei pastojau ar vaikuti bus imanoma isnesioti, nes po gimdymo tik 6 menesiai tepraeje?

pirmiausia atlikte nėštumo testą.

IRMA
  | 2012-09-26
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Sveiki, norejau paklausti, ka reiskia, jei per 7 dienu pertrauka neprasideda menesines? Jas vartojau tvarkingai, nepamirsau, o vartoju jau metus. Nestumo testa padariau po 7 dienu (8 diena), jis neigiamas. Ar yra tikimybe, kad visgi nescia?

testas neigiamas, nėštumo nėra. O vartojant KT dėl išplonėjusios gleivinės , kartais nebūna mėnesinių.

Gin
  | 2012-09-26
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Laba diena, vartoju kt Qlaira jau pusę metų,šiandien pasirodė mėnesinės,naudoju tamponus,tačiau išėmus tamponą matosi kraujas ir rudos bekvapės išskyros ties tampono galu,kas galėtų būti?niekad rudų išskyrų neturėjau. Dėkoju.

kai yra negausus kraujavimas, kraujas esantis makštyje dėl rūgščios terpės paruduoja.

Aneta
  | 2012-09-26
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Sveiki, norėjau pasiklausti, geriau 4mėn. kontracept. t. YAZ 24 4, po paskutinės pakuotės pradėjau gerti sekančia pakuotę, problema tame, kad placebo tablečių metu smarkiai susirgau, bet taip iki šiol (6 naujos pakuotės diena) nesulaukiau mėnesinių, dariaus neštumo testą 4ąją naujos pakuotės dieną, jis buvo neigiamas. Beje, kontracept. t. geriau taisyklingai. Ar galėjau pastoti? Ar čia gali būti, kad mėnesinių nesulaukiau dėl ligos?

testas neigiamas, taigi nėštumo nėra. O vartojant KT, kartais nebūna mėnesinių. Tęskite KT vartojimą.

  | 2012-09-26
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Sveiki, ar galimas dalykas, kad lytiškai santykiaujant su mergina, be apsaugos, išbėre man veidą? Ar toks dalykas negalimas, perimti hormonų dalį ar panašiai. Ačiū

tai kitos bėrimo priežastys.