Fabijoniškių šeimos klinika,
Fabijoniškių g. 99, Vilnius.
Klausk drąsiai
ieva
  | 2014-10-03
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Mano prolaktinas 900, ar tai reiškia,kad negaliu pastoti?

taip, tai gali būti priežastis.

Emile
  | 2014-10-02
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Laba diena, paskutiniu metu mane kankina šlapimo pūslės uždegimai. Vartojau 2 kursus antibiotikų taip pat žolinių preparatų. Šlapimo ir kraujo tyrimai šiuo metu geri, tačiau aš vis jaučiu skausmus, dažniausiai po šlapinimosi. Patarkit ką reikėtų daryti tokiu atvėju? Ką reikėtų išsitirti? kur kreiptis?

Atlikti tyrimus dėl lytiniu keliu plintančių infekcijų.

neziniuke
  | 2014-10-02
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Jai man ant krutu link spenelio isryskejusios venos , tai nestumo pozymis ?

Ne.

Karina
  | 2014-10-02
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Sveiki, norėjau paklausti ar normalu jei viena menesi menesines buna gausesnes o kita menesi kraujo buna maziau

taip.

jurgita
  | 2014-10-02
SKAITYTI ATSAKYMĄ

sveiki.man jau menuo prie isanges atsirado virs jos ir zemiau skylutes,kurios persti ir niekaip negyna.kas gali buti?nors buvau pas gydytoja israse krema,bet nepadeda,sveikai matinuosi,darzuoves valgau,negeriu,nerukau.

Atlikite ŽIV tyrimą.

Kestutis
  | 2014-10-02
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Sveiki, norejau paklausti, kaip pagerinti spermos kokybe? Daznai ji buna labai skysta (kaip vanduo) arba vos, vos balksva. Ar tai galetu reiksti,kad as nevaisingas?

Atlikite s[permos tyrimą.

Vilma
  | 2014-10-02
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Laba diena, man 38 metai, diagnozuotas ankstyvas klimaksas, menstruacijų nėra 2 metai, šiomis dienomis atsirado pakraujavimas su rudomis išskyromis, jauciu tempimą pilve. Ar reikia skubos tvarka kreiptis į gydytoją dėl to ar galima laukti savo eilės pagal registraciją? Dėkoju už atsakymą.

reikėtų kreiptis skubiai.

Laura
  | 2014-10-02
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Laba diena. Norėjau Jūsų paklausti dėl hepatito B. Hepatitu B infekuoto asmens kraujo pateko į akis. kokia tikimybė yra užsikrėsti ir kada tikslinga atlikti tyrimus dėl užsikrėtimo. Ir ką daryti besilaukiančiai jo žmonai, ar kažkaip jai saugotis?

inkubacinis periodas mėnuo laiko, po to reikia atlikti tyrimus.

Justina
  | 2014-10-02
SKAITYTI ATSAKYMĄ

sveiki, kodel po sekso praejus parai skauda slapintis ir daznai varo i tualeta.Tokie simptomai buvo apie 3 sav veliau praejo gydantis arbatomis. Ar tai gali buti del pastojimo nes pradeda gamintis progesteronas?Ar jis pradeda gamintis tik veliau, bet ne po paros esant apvaisinimui.

gali būti lytiniu keliu plintanti infekcija.

silvija
  | 2014-10-01
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Laba diena noreciau paklausti ar hormonu svyravimai moters organizme gali labai keisti jos mastyma nuotaiku kaita ar net charakteri? Aciu.

taip, gali.

Aistė
  | 2014-10-01
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Vos tik atsikėlus ūžia ausyse ir taip visą dieną. Vakar dariau visokius pratimus, kur reikėjo vartytis per galvą, visokie kulversčiai ir panašiai, gal dėl to kažkoks ausies mechanizmas sujudėjo ir vyksta tas ūžimas? Ir dar vakar miegojau visą naktį ant vieno šono, tai gal ta ausis buvo kažkaip užspausta ir dėl to atsirado ūžimas? Ar reali nors viena versija? Manot praeis savaime? Jausmas toks lyg sėdėčiau kažkokiam kosminiam erdvėlaivyje, bet ausys neužgulusios o grynai toks žemas ūžimas

Reikia kreiptis LOR konsultacijai.

rasa
  | 2014-10-01
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Sveiki. Noreciau paklausti turejau nesaugu seksa isgeriau escapelle per 9 val. Jokio salutinio poveikio jokio kraujavimo ziauriai krutine skauda menstruacijos turetu buti sio men 8 diena. Ar galejau pastoti ir ta tablete nieko neoadejo? Aciu jums uz atsakyma

Skubios kontracepcijos patikimumas 87 proc.

rozy666
  | 2014-10-01
SKAITYTI ATSAKYMĄ

noreciau paklausti ar vartojant daug alkoholio ir rukant nesumazeja kontraceptiku patikimumas ir ar galima naudojant kt galima gerti liekninancias tabletes

gali sumažėti apsauga,

Laima
  | 2014-10-01
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Ar nuo pharmatex, patentex oval žvakučių gali augti svoris?

ne.

Saule
  | 2014-10-01
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Ar normalu jai pirmas kartas buvo lytiniu santykiu ir neikiek neskaudejo, kraujo nebuvo visai ?

taip gali būti.

Giedre
  | 2014-10-01
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Laba diena, gal galite patarti, pakonsultuoti. Vyrui (33 metai) nuo balandžio mėnesio skauda kairėje pusėje pilvą. skausmas kartais sustiprėja, kartais jaučia lyg kas laikytų ranka prispaudęs. Kartais užeina tokie kaip priepuoliai skausmo, negali užmigti, darosi neramu. Atlikome daug tyrimų: bendras kraujas, šlapimas, kaprograma, slapto kraujavimo, kolonoskopija ir dar kt.. Nei vienas neparodė didelių nukrypimų nuo normų, stebimas uždegiminis procesas žarnyne. Tačiau vistiek neramu, nes skausmai nepraeina. Patarkite prašau, kokius tyrimus vertėtų atlikti, galbūt tikslinga būtų atlikti žarnyno rentgenoskopiją? Dėkoju, lauksime atsakymo.

Kreipjkitės į šeimos gydytoją, jis paskirs visus reikiamus tyrimus.

pupa
  | 2014-10-01
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Sveiki. Planuojam leliuka,bet ketvirtas menuo kaip nieko - taip nieko.. Man pries du menesius buvo kiausintakio uzdegimas. Reiketu atlikti laparaskopija del kiausintakio uzakimo. Daktare ant siuntimo parase STERILITAS 1 :( Ar tai ir itakoja nepastojima? Menesines reguliarios,bet va dabar baigiau sirgti,praejo dvi dienos,vyras baige viduje ir pasirode keli laseliai skaidraus kraujo. Kas tai galetu buti? Ka daryti?

taigi ir atlikite laparaskopiją dėl įtariamo kiaušintakio nepraeinamumo.

mama
  | 2014-09-30
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Sv.jau jum buvau rasiusi kad vaikui skauda isange 6meu kreipemes isantariskes pas chirurga pirstu apziurejo zvakuciu prirase bet mum nepraejo nes proktologo nera kas gali but turejo viduriu uzkietejima kokiu tyrimu reikia kad aip abejingai ziuri prasau parasykit aciu

proktologas tikrai yra stacionare.

Lina
  | 2014-09-30
SKAITYTI ATSAKYMĄ

sveiki. Man menesines prasidejo daugiau nei savaite anksciau . Padidejas apetitas. Ir skaudena galva . Beja man 18 metu ir pries 1.5 menesio su vaikinu glamonejomes .Kazkodel paniskai bijau kad tik nepastociau .

sergate mėnesinėmis, taigi neesate nėsčia.

Ona
  | 2014-09-30
SKAITYTI ATSAKYMĄ

Peršalau ir vartoju vakarais Fervex miltelius (į juos įeina paracetamolis, feniramino maleatas ir askorbo rūgštis). Ar šis vaistas neįtakos KT apsauginio poveikio?

ne.